Merken

 

LOOkX

MERKEN

LOOkX

LOOkX is geen standaardmerk.

LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten.  Alle LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

Derma effect 
Direct resultaat 
Werkzaam in de epidermis en de dermis 
Unieke huidverzorgende make-upcollectie

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa LOOkX Skincare is geschikt voor elke huid en biedt veel meer voordelen dan reguliere huid - verzorgingsmerken.

Wie de producten probeert, ontdekt algauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen.  LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.
 

Dermaline

MERKEN

Dermaline

Dermaline zorgt voor huidverbetering en pakt huidveroudering aan. Onze unieke liposomale technologie verpakt de waardevolle ingrediënten van het product in microcapsules, zo dringen ze diep in de huid zonder aan kracht in te boeten. 
Het resultaat? Een zichtbaar mooiere huid.  Wil jij af van die vervelende pigmentvlekken, storende lijntjes en rimpels, verslapte huid of roodheden?  Wil je genieten én zichtbare resultaten?

Meer dan 20 jaar ervaring 
Love your skin 
Wetenschappelijk onderbouwd 
Efficiënt en resultaatgericht Liposomale werking 
Belgisch merk
Dermaline zorgt voor huidverbetering en pakt huidveroudering aan. 
In 5 eenvoudige stappen krijgt je huid de optimale verzorging. 
Dermaline werkt daarvoor met een eenvoudige kleur- en cijfercode.